Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Ses Yükseltici Ahşap Akustik Telefon Standı - Akustik Streo Ses Deneyimi - 1
Ses Yükseltici Ahşap Akustik Telefon Standı - Akustik Streo Ses Deneyimi - 2
Ses Yükseltici Ahşap Akustik Telefon Standı - Akustik Streo Ses Deneyimi - 3

Ses Yükseltici Ahşap Akustik Telefon Standı - Akustik Streo Ses Deneyimi

Ürün Kodu : T10572
%0
219,90 TL
219,90 TL
Daha Fazla Ofis Hediyeleri
Siparişim ne zaman kargoya verilecek? Saat 16.00 'dan önce sipariş verirsen yarın kargoda
Kargo Bedava 1000,00 TL ve üzeri alışverişlerde
Sende Bir Yorum Yap Bizi Değerlendir

İSME ÖZEL SES YÜKSELTİCİ AHŞAP TELEFON STANDI


GENEL ÖZELLİKLERİ:

  • Yükseklik:4.3 cm
  • Derinlik: 7 cm
  • Genişlik:11 cm
  • Malzeme: Doğal Masif Ahşap
  • Boya içermez.
  • Minimal tasarımı ile fazla yer kaplamaz.
  • Hem telefon tutucu hem de doğal ses yükseltici ve netleştirici olarak kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu bir üründür.
  • Doğallığı ile oldukça dekoratif duran bu ürün, kendine has ahşap dokusuyla telefonunun sesine akustik bir ayar vererek daha yüksek ve pürüzsüz bir ses elde etmenizi sağlar.
  • Ses yükseltme ve netleştirme özelliği sadece hoparlörü altta olan telefonlar için geçerlidir.

ÜRÜN TANITIMI:

Sevdiğiniz birine, minimal tasarımlı ve çok fonksiyonlu bir hediyeyle sürprizler yapma fikrine ne dersiniz?

İsme Özel Ses Yükseltici Ahşap Telefon Standı, tam da böyle bir sürpriz yapabilmeniz için stoklarımızda sizleri bekliyor.

Sıra dışı ve kullanışlı bu ürün, kullanıcısına sadece telefon tutucu olarak hizmet etmekle yetinmiyor, aynı zamanda daha iyi bir ses deneyimi imkânı sunuyor. Tamamen doğal ahşaptan üretildiği ve boya içermediği için sağlığına önem verenlerin tercihi olmayı hak ediyor. Masa üstü, mutfak tezgâhı, sehpa, vitrin gibi hemen her zemine rahatlıkla uyum sağlayan dekoratif tarzı kullanıcısını mutlu etmeyi başarıyor. Akıllı telefon kullanıcılarının bir şey izlerken veya dinlerken uzun süre telefon tutmaktan kaynaklı el uyuşması derdine bir son veriyor. Tek yararı bu değil elbette. Doğallığı ile oldukça dekoratif duran bu ürün, kendine has ahşap dokusuyla telefonunun sesine akustik bir ayar vererek daha yüksek ve pürüzsüz bir ses elde etmenizi sağlıyor.

Her kullanımda hayatınızdaki en değerli insana sizi hatırlatacak, zarif ve modern bir tasarıma sahip bu telefon tutucuyu akıllı telefon kullanıcısı olan sevgilinize, nişanlınıza, eşinize, annenize, babanıza, kardeşinize, arkadaşınıza veya değer verdiğiniz herhangi birine gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz. Çünkü o, bir telefon tutucusunda çok daha fazlası… Doğal olarak her zaman en iyisini hak eden sevdikleriniz için tasarlandı. 

Sevdiğiniz kişiye; Sevgililer Günü, Öğretmenler Günü, Kadınlar Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, yılbaşı, doğum günü, evlilik yıl dönümü, tanışma yıl dönümü, yeni iş tebriği, bir iş terfisi, ofis ziyareti veya tamamen içinizden geldiği için alabileceğiniz bu ürün, özel ve doğal tasarımı ile kesinlikle sıradan hediyelere göre hep bir adım önde.

Klasik hediyelerden artık sıkıldıysanız, farklı bir şeyler olsun diyorsanız şimdi siparişinizi oluşturun biz de hediyenizi kucak dolusu sevginizle birlikte hayatınızdaki o özel insana gönderelim.

Hediyeleşmenin, mutluluk ve huzurun hayatınızda her daim bol olması ümidiyle…

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.